Aftellen naar Dodentocht

Nog iets meer dan 50 dagen en dan wordt in Bornem de start gegeven van de 48ste Dodentocht, een recreatieve wandeling waarbij 100km moet worden afgelegd in 24 uur. Sinds enkele jaren is Tumbador daar (terug) vertegenwoordigd. 

Wij zoeken nog steeds mensen die willen wandelen ten voordele van Tumbador. Wij zorgen op 11 augustus voor bijkomende rustposten langs het parcours, transporteren de bagage, bieden een klein hapje/drankje aan, en indien gewenst ook een massage. 

Wie er zeker zal bijzijn op 11 augustus is Joyce Lefevre​. In haar rolstoel gaat ze voor de derde en laatste keer de Dodentocht rijden voor Tumbador. Ze hoopt met haar deelname 1.000 euro in te zamelen voor onze vzw. Op Dono.be legt ze uit waarom ze deze uitdaging aangaat en je kan via deze website ook een bijdrage leveren om haar te ondersteunen.

Ook terug van weggeweest is Juan. Juan is onze mascotte. Hij zit net als Joyce in een rolstoel maar omdat Juan een pluchen beer is moet hij worden geduwd. Met Juan vragen we aandacht voor de praktische problemen van mensen met een handicap én willen we Tumbador extra in de kijker plaatsen.

Begint het al te kriebelen, om te wandelen, om te komen helpen of om Juan een stukje te duwen? Geef dan snel een seintje op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Ook met specifieke vragen kan je daar terecht.