Help Tumbador op de Dodentocht

Op vrijdag 11 augustus gaat de 48ste Dodentocht van start. In totaal doen er 7 mensen mee ten voordele van Tumbador: (in alfabetische volgorde) Thomas Bindhu, Els Bouden​, Veerle Deckers​, Jeroen De Meyer​, Joyce Lefevre​, Jort Marievoet​ en Juan Tumbador.

Je kan elk van onze wandelaars sponsoren. Jeroen en Joyce, die de Dodentocht in een rolstoel afwerkt, hebben daarvoor een actie opgezet via Dono.be by SOCIALware​. Je vindt beide acties respectievelijk op https://www.dono.be/actie/dodentocht-2017 en https://www.dono.be/actie/een-tocht-op-wieltjes

Maar we zoeken niet alleen sponsors. We zijn nog steeds op zoek naar mensen die onze wandelaars/rolstoelers willen ondersteunen. Door een stukje mee te stappen, door bagage te transporteren, door een van onze tussentijdse posten te bemannen of door hun vermoeide benen te masseren. Ben of ken jij zo iemand? Mail dan naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

We zoeken ook nog mensen die Juan een eindje willen duwen. Juan is niet zomaar onze 7de deelnemer. Hij is onze mascotte: een pluchen beer met een Tumbador-shirt. Juan verplaatst zich voort in een rolstoel en moet dus worden geduwd. Met Juan willen we niet alleen onze vzw in de kijker zetten maar ook aandacht vragen voor de praktische problemen waarmee personen met een beperking worden geconfronteerd. Wil jij Juan een paar kilometer duwen? Laat dan van je horen op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.