Tumbador in de Stadsschouwburg

Over prinsen, over draken. Zanger Udo gaat op de foto met het Tumbador-team in de Stadsschouwburg. De winnaar van X-Factor 2005 kwam er een akoestische set spelen. Udo speelde de pannen van het dak; wij zorgden voor een vlekkeloze bediening.

Geslaagde quiz in Hasselt

33 ploegen namen er afgelopen weekend deel aan 'K WIS 't voor Tumbador. Deze quiz in Godsheide (Hasselt) was een initiatief van Dementia Praecox en iedereen was lovend over de geoliede organisatie. Er werd een onderscheid gemaakt tussen 'echte' en quizploegen en 'ad hoc' samenwerkingen. In de pauze was er een interview met onze penningmeester Dik Maes. De quiz werd uiteindelijk gewonnen door God's Machine. 

'K WIS 't voor Tumbador: 10 juni

Op zaterdag 10 juni vindt in Hasselt 'K WIS 't voor Tumbador plaats. Dat is een quiz georganiseerd door Dementia Praecox. Er kan gespeeld worden in ploegen van 3 tot 5 personen. Inschrijven kost 20 euro en kan via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Tumbador zoekt Dodentocht-helpers!

Minder dan 3 maanden te gaan en dan wordt het startschot van de Dodentocht 2017 gegeven. 100 km wandelen in en rond Bornem. Net als de voorgaande jaren zal ook Tumbador opnieuw aanwezig zijn met wandelaars én met ondersteuning.

Pas je voor de volle 100 km maar wil je wel de sfeer mee opsnuiven? En meteen een helpende hand toesteken? Masseren voor het goede doel? 

Dat kan!

Onze lopers hebben namelijk een schouderklop nodig, een duwtje in de rug, en nog meer een korte massage die de spieren even losgooit.

Wil je met ons mee een post bemannen en de stappers een hart onder de riem steken of hun stramme spieren wegwerken? Aarzel niet en geef ons een seintje op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Amnesia beste van 28 ploegen op Tumbador-quiz

De twaalfde editie van onze algemene quiz werd vorige week gewonnen door de ploeg Amnesia. Zij konden de cast van de Zaak Alheimer herkennen en wisten ondermeer wie de Duke of Hazard was die op een vergadering van het Wereldnatuurfonds over de Chinezen zei dat ze "alles opeten met vier poten behalve een stoel". Amnesia haalde het nipt van Musti Goes Classic en Korsakov. De volledige uitslag vind je in bijlage. Dank je aan Luc Van Den Bergh voor het samenstellen van deze quiz en aan iedereen die een handje heeft toegestoken. Hopelijk tot volgend jaar!

Algemene quiz op 13 mei

Niet vergeten: op zaterdag 13 mei vindt de twaalfde editie plaats van onze jaarlijkse algemene quiz. Er kan gespeeld worden in ploegen van max. 6 personen. Je mag ondermeer rekenen op vragen over sport, muziek, aardrijkskunde, radio & tv, actualiteit, film en puzzels en foto's.

Plaats van het gebeuren: refter Erasmusatheneum, Ganzendries 14 in Kalmthout. De quiz start om 20u. 

Inschrijven kan

- door €18 te storten op bankrekening IBAN: BE20 3204 4372 5156 van VZW TUMBADOR met vermelding van de naam van de ploeg en gegevens van de contactpersoon

- of door een mail te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de vermelding van de naam van de ploeg en gegevens van de contactpersoon