Zomerfestivals 2021

Tumbador is ook dit jaar weer actief op verschillende zomerfestivals en concerten. Hieronder krijg je een overzicht van de evenementen waarop Tumbador verschillende taken zal uitvoeren. Hiervoor zoeken we zoals altijd gemotiveerde mensen!
Let op! Inschrijven wil niet zeggen dat je automatisch geselecteerd bent!

Engagement

Om heel de festivalzomer in goede banen te leiden en omdat jij als ambassadeur van Tumbador in the picture staat, hebben we een leidraad uitgewerkt. Dit vind je terug in onze engagementsverklaring die je moet goedkeuren alvorens je jezelf verder kan inschrijven voor een festival.

Op een festival of concert zijn er steeds veranderende omstandigheden waarop onze verantwoordelijken moeten inspelen en met een oplossing voor de dag moeten komen. Om het voor iedereen een succes te maken doen we beroep op je flexibiliteit tijdens het evenement. Een can-do attitude stellen we altijd op prijs!

Flexibiliteit

Jouw gegevens

Tumbador vzw respecteert en beschermt de persoonsgegevens die via diverse kanalen zijn verzameld en opgeslagen in de bestanden van Tumbador vzw . De persoonsgegevens worden enkel gebruikt om zijn werking op de festivals en Sportpaleis groep te garanderen en zullen nooit voor commerciële doeleinden doorgegeven worden aan derde partijen.

In overeenstemming met de Europese wetgeving inzake de GDPR kan je inzage hebben in de persoonsgegevens die u aan Tumbador vzw bezorgt. Indien je inlichtingen wenst kan je een mail sturen naar : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

GDPR

This image for Image Layouts addon

Werchter Parklife

Al decennialang een klassieker op de festivalkalender... Dit jaar echter in een ander kleedje. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van juli staan er mooie namen op het podium in Werchter. Wij zoeken mensen om mee te tappen of te bedienen gedurende deze optredens.
Werchter Parklife
This image for Image Layouts addon

Pop-up Arena Middelkerke

Compleet nieuw in het landschap van festivals. Gedurende de ganse zomer gaan hier allerlei artiesten het beste van zichzelf geven. Tumbador zorgt hier voor de togen en de bediening aan tafel.
Pop-up Arena
This image for Image Layouts addon

Campo Solar Damme

Een festivalervaring ten voete uit! Middenin de maïsvelden te Damme zorgt Campo Solar voor echte ambiance met een vriendschappelijk karakter.
Tappen en plezier maken gaan hier hand in hand.
Campo Solar