15e Algemene quiz t.v.v. Tumbador

‘t Was spannend ... Gaat het lukken of niet? Al maanden bezig ... maar YES: de straat Ganzendries was juist op tijd klaar om de vele enthousiaste quiz- liefhebbers te ontvangen (ook al hadden enkele chauffeurs een ... parkeerprobleempje ☹)! Uiteindelijk namen 28 ploegen deel: quasi geen afzeggingen, integendeel nog enkele last minute inschrijvingen!

De quiz is ondertussen een traditie geworden in de activiteiten van Tumbador: dit was de 15-de editie. Twee ploegen waren sinds de start iedere keer aanwezig: de Scharrekens en de Fierljeppers. Bedankt voor het vertrouwen!

Geen quiz zonder ... Luc Van Den Bergh. Ook hij had opnieuw zijn best gedaan om een zeer gevarieerde vragenlijst op te stellen: weetjes, foto’s, muziek, .... Alles kwam aan bod. En weer waren er heel wat verbanden verborgen in de verschillende antwoorden. Bedankt Luc voor deze door iedereen gesmaakte avond!

Gedurende 4 uur gaf iedereen het beste van zichzelf: alle deelnemers, maar ook de quizmaster en alle vrijwilligers rond de toog of de jurytafel. Mooie prijzen waren te winnen in onze tombola; het Tumbador winkeltje met spulletjes, gemaakt in het project in Peru, stond opgesteld. Voldoende te drinken en ... te eten. De soep was super lekker, evenals het gebak: rond 23u waren al 100 stuks verkocht. Een deelnemer sprak zelfs van de meest culinaire quiz van de Kempen en omstreken.

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar voor de volledigheid geven we hier toch de top 3 die rond 24u bekendgemaakt werd:

  1. Caber Toss
  2. Den bloten aap
  3. De Noormannen

Afspraak volgend jaar voor Tumbador-quiz 16!

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.