Een vrouw met een missie

Veerle Bergmans zet zich al jaren in voor Tumbador. Ze komt frekwent mee helpen in ‘t Sportpaleis en in de Lotto Arena. 2 jaar terug heeft ze probleemloos de Dodentocht “gewandeld” en zich hierbij laten sponsoren voor onze vzw.

Veerle Bergmans

Wie is Veerle? Ze woont in Schoten, werkt als praktijkleerkracht in Buso Kristus Koning. Ze houdt van badmintonnen, salsa dansen, wandelen, fietsen, reizen… maar ook familie en vrienden zijn erg belangrijk voor haar. Doe haar maar een cocktail van een sportieve prestatie en een goed doel!

Naar de Eén reeks GR 5 heeft ze gefascineerd gekeken en ... deze tocht bleef in haar hoofd spoken. Er verschenen op de krijtmuur in haar huis veel plaatsnamen: Hoek Van Holland, Bergen-Op-Zoom, Kalmthout, Brecht, Maastricht, Eben-Emael, Ouren (https://gr5.info/routekaart.php)   Concreet: gedurende 4-5 weken 520 (!) km stappen. Ze vertrekt begin juli.

Voor Tumbador wil ze graag (minstens 😊) € 1.040 ophalen: d.i. het traject maal twee. Sponsoren kan op rekening BE20 3204 4372 5156 (giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar)!

Route Veerle Bergmans

Ze wandelt alleen, en zal gebruik maken van een wandelkar om de bagagelast (tentje, proviand, ...) op de rug te beperken. Haar uitdaging, haar missie, realiseren kan ze niet alleen: ze rekent op JOU! Niet alleen door haar te sponsoren, maar ook door haar te helpen met de meer praktische zaken. Wie woont er op de route en is bereid haar zijn tuin aan te bieden als gratis camping, of haar wat warm eten te geven onderweg? Wie is creatief en wil de marketing op zich nemen, wie wil helpen zoeken naar sponsors? Wie wil een eindje met haar meestappen?

Veerle heeft voor deze uitdaging een eigen Facebookpagina: een vrouw met een missie. Hierop zullen updates verschijnen. Jullie kunnen haar contacteren op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Planning Veerle Bergmans