Peru: nieuwe vrijwilligster Lore

“Ik ben Lore, 24 jaar en afkomstig uit Boechout. Ik ben afgestudeerd als kinesitherapeut en doe er nog een jaartje bij om mij te verdiepen in de revalidatie bij kinderen. Op 1 juni ruil ik mijn Leuvens studentenleven in voor een jaar vrijwilligerswerk in Peru. Daar ga ik aan de slag in de revalidatiecentra ondersteund door Tumbador.
Dat ik graag met kinderen en jongeren werk, weet ik uit ervaring als jeugdleidster bij Kena, een vzw die kampen organiseert in een prachtig domein in Limburg. Een van mijn grotere passies is muziek spelen. Ik speel klarinet en basklarinet en hoop daar na een jaartje rust nog even enthousiast mee verder te gaan. Een andere passie is ropeskipping, de sport die ik een tijdje heb beoefend en nu met veel plezier aanleer aan beginners. Misschien pak ik in Peru ook nog eens een touwtje vast en, wie weet, valt er plaatselijk ropeskippingtalent te ontdekken.
Ik kijk er heel erg naar uit om binnenkort te vertrekken en om sterke ervaringen op te doen tijdens het komende jaar. Je hoort nog van mij...” Lore organiseert nog een benefiet voor haar vertrek op zaterdag 17 mei. Alle info vind je op www.tumbador.be. Inschrijven kan nog tot 1 mei!

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.