Vrijwilligster Ellen vertrekt op 8 september

Op 8 september vertrekt voor Tumbador een nieuwe vrijwilligster naar Peru. Ze stelt zichzelf voor.
Ik ben Ellen Van Hoeydonck, 27 jaar, geboren en getogen in Ekeren. Als enige meisje ben Ik de middelste uit een gezin van drie kinderen. Het grootste deel van mijn kinder-en jeugdjaren heb ik doorgebracht als lid en leiding van scouts Bunt in Ekeren. Mijn hobby's zijn skiën, lopen, klimmen en mijn eigen juweeltjes maken.


Ik werk sinds 5 jaar als kinesitherapeut in een zelfstandige praktijk in Ekeren. Ik Tumbador vzw - Revalidatie in ontwikkelingslanden werk met volwassenen en met kinderen. Ik heb na mijn opleiding kinesitherapie een opleiding 'kritische ontwikkelingsbegeleding volgens Hendrickx' gevolgd dat vooral gericht is op het werken met kinderen. Nu ben ik bezig aan een opleiding tot manuele therapeut. Ik kijk er enorm naar uit om te vertrekken richting Peru en te gaan werken voor Tumbador!

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.