Quiz

Vlaanderen is een land van quizzen en quizzers. Denk maar aan het succes van De Slimste Mens ter Wereld, De Pappenheimers, Eén tegen 100, Wie Wordt Multimiljonair?, De Canvascrack of -langer geleden- Per Seconde Wijzer, Rad van Fortuin en De IQ Quiz. En hoe heette ook alweer die Vlaamse tiendelige fictiereeks van Bart De Pauw en Jonas Geirnaert, waarbij vijf totaal uiteenlopende karakters samen de quizploeg Tafel 7 vormen en de Superprestige willen winnen? (*)

Sinds 2005 organiseert Tumbador jaarlijks een algemene quiz in Kalmthout. Je mag je verwachten aan vragen over uiteenlopende onderwerpen zoals sport, muziek, aardrijkskunde, radio & tv, actualiteit en film. Er zijn meestal tien rondes, aangevuld met tussenrondes  met puzzels en foto's. 

De quiz maakt deel uit van de ESKA Quizliga en wordt bijgevolg druk bijgewoond. Hou onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor de datum van de volgende quiz.

 

(*) Quiz Me Quick

Meme over quiz

Quizzen uit het verleden

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.