Sportpaleis, Lotto Arena en Stadsschouwburg

Een groot deel van de inkomsten van Tumbador zijn afkomstig uit vrijwilligerswerk in het Sportpaleis, de Lotto Arena en de Stadsschouwburg, de Antwerpse zalen van de Sportpaleis-groep.

Onze vrijwilligers bemannen er een toog (foyer en/of één of twee zaaltogen) en in ruil krijgt Tumbador een bijdrage van de concertorganisatoren. Onze vrijwilligers zijn pure vrijwilligers en krijgen hiervoor zélf geen enkele bijdrage.Bruno en Dirk aan de toog

OPGELET

Je moet 18 jaar zijn om voor ons te mogen werken en je moet op erewoord verklaren dat je geen vervangingsinkomen (zoals een werkloosheidsuitkering of een leefloon) ontvangt. Wie een ziekte- of invaliditeitsvergoeding ontvangt van het ziekenfonds, moet een schriftelijke toelating krijgen van de arbeidsgeneesheer. Een gewoon briefje van de huisdokter is niet genoeg.
Image
We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.