Tumbador vzw

Tumbador als 4e pijler organisatie

Honderden organisaties zijn in België actief op gebied van ontwikkelingssamenwerking. 

Sunday Brunch te Kalmthout

10/12: een meer dan geslaagde Sunday Brunch! 

Wasi Esperanza

Marie en Martine lopen een marathon

Marie De Vogelaere, vorig jaar vrijwilligster in ons project Asociacion Gissell in Guatemala en Martine lopen samen de marathon.

Wasi Esperanza

Jozefien organiseerde een concert

Zondag 8 oktober organiseerde Jozefien Degraeve een benefietconcert t.v.v. Wasi Esperanza. Jozefien heeft een jaar als vrijwilliger gewerkt in ons project in Peru en heeft er alles aan gedaan om dit concert tot een succes te maken.

Een bijzondere verjaardag om te vieren

Alex Van Hoecke viert zijn éénjarig jubileum als vrijwilliger:

Virtuele, verbindende jubileumreis nav 20-jarig bestaan

Tumbador mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen, en dat hebben we samen met jullie gevierd! Afspraak voor de feestelijkheden was op zondag 12 maart in het Radisson Blu Astrid Hotel te Antwerpen, waar de tweede verdieping voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een heuse luchthaven. Een gezellig drukke vertrekhal, een vliegtuig met comfortabele zitplaatsen, en een business lounge waar tussendoor tijd was voor een hapje en een drankje – onze airhostessen, stewards en piloten lieten geen enkel detail onbenut om de passagiers een onvergetelijke reis te bezorgen.

Grafiek

Financieel verslag 2022

Tumbador vzw zorgt sinds 2003 voor revalidatie en opleiding van jongeren met een beperking in Guatemala en Peru.

Wasi Esperanza

Peru: Jozefien blikt terug na haar jaar in Ayacucho

“Soms is taal niet uitgevonden om een ervaring te kunnen omschrijven. Desalniettemin doe ik een bescheiden poging om mijn dankbaarheid en mijn gevoel als ik op het afgelopen jaar terugkijk, neer te pennen. 

Parkschool Relst

Parkschool krijgt bezoek van Tumbador

“Op donderdag 16 februari kwamen Chris en Tineke een bezoekje brengen aan de Parkschool Relst om de kleuters en leerlingen van de lagere school op een laagdrempelige manier te vertellen over Tumbador. En wat hebben ze het ge-wel-dig gedaan! Onze leerlingen stappen elk jaar in maart een vastenvoettocht, van de allerkleinste instappertjes tot de grootsten van het 6de leerjaar. Voor hen is het fijn om te weten wat de organisatie voor wie ze zich inzetten, ook doet qua hulpverlening.

Wasi Esperanza

Jozefien in filmpje

Onlangs was het de internationale dag voor kinderen die de diagnose kregen van spierdystrofie:

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.