Image
Bekijk de reportage van Radio 2
Image
De vzw Tumbador heeft vanochtend een laatste pakket tekeningen en kerstkaarten afgegeven aan de kinderen van de zorginstelling Dominiek Savio in Hooglede.
Bekijk zeker de reportage op Radio 2 of Focus WTV door op onderstaande foto's te klikken. Geweldig om te horen hoe Noa Deroo verwoordt wat corona voor personen met een handicap betekent. Echt hartverwarmend!
Bekijk de reportage van Focus WTV
Image

Dagziekenhuis UZ Leuven


Hier een foto van de aankomst van de eerste kunstwerken op ons dagziekenhuis in UZ Leuven. Zie wat een prachtige tekeningen!! Facebook / Instagram
Image
Image
Bij de vzw Heder zijn de eerste tekeningen van Tumbador aangekomen! Dankjewel aan iedereen die zijn kleurpotloden heeft bovengehaald om de cliënten van Heder warme feestdagen te bezorgen in deze moeilijke tijden!
Image

ATV op filmreportage bij Sint-Ludgardis

Vandaag kwam onze actie #dewarmstepost op ATV! Hierbij enkele foto’s van de “making of” in de basisschool Sint-Ludgardis te Antwerpen.
Gemist? Check... ATV

Leerlingen ‘Mijn Oogappel’ tekenen voor kinderen met een beperking

Twee klassen uit de methodeschool ‘Mijn Oogappel’ uit Kortrijk maakten deze week een tekening voor een goed doel. Vzw Tumbador startte in het kader van de Warmste Week een tekeningenactie op ten voordele van kinderen met een handicap. De tekeningen van de klassen gaan naar kinderen met een beperking uit vzw Dominiek Savio in Hooglede-Gids. Zie ook Krant van West-Vlaanderen

Image

Gemeentelijke basisschool van As

Hoe #DeWarmstePost (de tekeningenactie van Tumbador vzw) een sneeuwbaleffect kan krijgen... De spontane reactie van 1 meelevende moeder (dankjewel Dorien Schrooten!) heeft ertoe geleid dat alle kleuterklassen van een school in As en sommige klassen van de lagere school aan het kleuren en schilderen zijn geslagen.
Het resultaat: meer dan 250 kleurrijke tekeningen!
Die gaan op de post naar de kinderen in het dagziekenhuis pediatrie in UZ Leuven, Campus Heemschool in Brussel en Heder vzw in Antwerpen.
Zie ook Het Nieuwsblad
Image