Virtuele, verbindende jubileumreis nav 20-jarig bestaan

Tumbador mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen, en dat hebben we samen met jullie gevierd! Afspraak voor de feestelijkheden was op zondag 12 maart in het Radisson Blu Astrid Hotel te Antwerpen, waar de tweede verdieping voor de gelegenheid werd omgetoverd tot een heuse luchthaven. Een gezellig drukke vertrekhal, een vliegtuig met comfortabele zitplaatsen, en een business lounge waar tussendoor tijd was voor een hapje en een drankje – onze airhostessen, stewards en piloten lieten geen enkel detail onbenut om de passagiers een onvergetelijke reis te bezorgen.

De virtuele vlucht kwam van de grond omstreeks 14u30 en via 20 tussenstops werd stilgestaan bij het verleden, het heden en de toekomst van Tumbador. De grondleggers van de vzw, medewerkers van de verschillende werkgroepen, donateurs, de ouders van de huidige kinesiste in Guatemala, een leerkracht van de Sint-Jozefschool uit Heide, een verzekeringsagent van KBC… allemaal vertelden ze over hun bladzijde in het Tumbador-verhaal. Deze 20 verschillende invalshoeken die samen een beeld van de vzw geven kan je teruglezen via deze link

De meeste aandacht ging naar Jozefien Degraeve, de kinesiste die net terug is van haar avontuur in Peru, en Lotte Eilers, die op 15 maart vertrok om Jozefien daar het komende jaar op te volgen. Aan de stuurknuppels zaten piloten Dirk en Marjan, die het publiek op fantastische wijze gidsten doorheen het traject, en zorgden voor een vlekkeloze landing. La “guinda del pastel” (de kers op de taart) bij dit alles waren de Latijns-Amerikaanse hapjes en drankjes.

Het opzet was om Tumbador extra in de kijker te zetten, vrijwilligers en sponsors te bedanken en het netwerk te verruimen. Het resulteerde in een prachtige, boeiende, leerrijke maar vooral een verbindende jubileumreis. Een reis om nooit te vergeten, om te koesteren!

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.