Recept van op onze benefiet: Latijns-Amerikaanse lasagne

Het kookteam van onze jaarlijkse benefiet verklapt jullie nog snel voor het nieuwe jaar aanbreekt een van zijn succesrecepten. Misschien wel iets voor een van de komende feestdiners?

Je maakt een klassieke groentensaus met paprika, ui, courgette, aubergine en tomaat maar voegt daar extra pikante peperdew-pepertjes aan toe (te vinden in bokaal bij Delhaize). Bij het gehakt zit als extra smaakmaker chorizo. Bij één van de lagen kaassaus zijn hardgekookte eieren opgelegd. Je vormt laagjes, te beginnen met wat groentensaus, daarna vellen lasagne, gehakt en kaassaus, vellen lasagne, groetensaus en kaassaus etc. Dit doe je tot alle sauzen op zijn. Het geheel bestrooien met cheddar en zo’n 30-40 min in een op 175° voorverwarmde oven.

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.