Sunday Brunch te Kalmthout

10/12: een meer dan geslaagde Sunday Brunch! 

In de fraai versierde zaal "Zonnedauw" mochten we meer dan 100 Tumbador sympathisanten ontvangen, velen uit Kalmthout en directe omgeving, maar sommigen hadden er meer dan 70 km voor over. En ze hebben het zich niet beklaagd: ontvangst met een glaasje bubbels (of fruitsap). Gevolgd door een zeer uitgebreid buffet (een variatie aan koude gerechten, 2 soepen, meerdere warme gerechten en (natuurlijk) dessertjes) aanbieden. 

Vele vrijwilligers waren (opnieuw) actief om te zorgen voor een gesmeerd lopende organisatie. Maar we wensen uitdrukkelijk het keukenteam te bedanken. Het was hun eerste "samenwerking" met onze vzw, en gelet op de unaniem lovende commentaren hopen wij dat de de eerste was van een lange rij. Bedankt Wim, Ivan, Inge en Kristin!

Met deze brunch hebben we het 20-jarig jubileum van Tumbador op een zeer mooie manier kunnen afsluiten. Klaar voor de komende (20 ?) jaren! 

 

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.