Café Mangé in Boechout tvv Tumbador

Op vrijdag 27 maart organiseert KWB Boechout een benefiet met Peruaans eten. Ook de voorbije jaren deden ze dat voor een ander project dat ondertussen vrij “zelfstandig” is geworden en nu wordt daarom de opbrengst aan Tumbador geschonken! Schrijf je dus snel in. De avond zelf wordt er trouwens geskypet met ons project Wasi Esperanza in Peru.

Leuk detail: ze kwamen in contact met onze vzw via een van de bestuursleden die een cursus Spaans heeft gevolgd samen met onze vrijwilligster Stephanie, die nu in Ayachucho voor Tumbador zit. Dit is waarom ze voor ons project kozen: “ Wasi Esperanza is een project voor mensen in zware problemen, er ligt een sterke klemtoon op vorming en opleiding van lokaal personeel, Tumbador deelt de opinie om de projecten naar financiële zelfstandigheid door te doen groeien, het betrekken van de lokale gemeenschap, de medeverantwoordelijkheid van ouders van de patiënten, het inschakelen van lokale en regionale overheden, ziekenhuizen, enz.” Met andere woorden: KOMEN ETEN!

De volledige flyer met alle info kan je HIER downloaden.

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.