Bent u als bedrijf van plan om een goed doel te sponsoren?

Dan is er uiteraard een overaanbod aan vzw’s die allemaal ergens goed werk leveren. Waarom zou je kiezen om Tumbador vzw te steunen?

  • Eén van de redenen waarom we als vzw zijn erkend door de FOD Financiën is omdat we ervoor zorgen dat de ingezamelde fondsen vrijwel integraal naar de projecten in Latijns-Amerika gaan. Onze jaarlijkse kosten worden bewust laag gehouden waardoor onze werkingskosten niet alleen onder de wettelijke grens van 20% zitten maar zelfs onder de 10%!
  • Onze vzw draait volledig op heel gemotiveerde vrijwilligers, dus elk financieel steuntje in de rug is welkom!
  • De kinderen in Latijns-Amerika bloeien na een aantal therapieën helemaal open, en dat kan meestal ook gezegd worden van hun gezin (dat zo veel mogelijk betrokken wordt).

Een belangrijk principe is dat onze vrijwillige kinesisten/ergotherapeuten niet alleen therapie geven maar vooral ook lokale medewerkers (extra) opleiden zodat het op termijn niet meer nodig is om iemand uit België te sturen, maar de projecten zelfstandig kunnen draaien. Ontwikkelingshulp op zijn best dus!

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.