Hoe mee helpen in het Sportpaleis, de Lotto-Arena en de Stadsschouwburg

Een groot deel van de inkomsten van Tumbador zijn afkomstig uit vrijwilligerswerk in het Sportpaleis, de Lotto Arena en de Stadsschouwburg, de Antwerpse zalen van de Sportpaleis-groep.
Bekijk een van deze handleidingen voor meer informatie of klik hiernaast om in te loggen
Handleiding registreren op een browser (Edge, Chrome, Firefox, Safari)
Onze vrijwilligers bemannen er een toog (foyer en/of één of twee zaaltogen) en in ruil krijgt Tumbador een bijdrage van de concertorganisatoren. Onze vrijwilligers zijn pure vrijwilligers en krijgen hiervoor zélf geen enkele bijdrage.

Er wordt gewerkt in (meestal vier) shiften. Vóór en na de concerten zijn al onze medewerkers van dienst. Tijdens het concert moet je één shift draaien. Met andere woorden: je kan driekwart van het concert (gratis) meevolgen in de zaal.
Twee keer per paar (september en januari) kondigen we nieuwe evenementen aan via onze website, onze sociale media (Facebook, Instagram, Twitter) en onze nieuwsbrief. Jezelf aanmelden kan via ons evenementbeheer. Let op: bij een eerste registratie moet je account worden goedgekeurd door onze IT-afdeling. Doe dit dus ruimschoots op tijd!

De verdeling gebeurt automatisch, door een computerprogramma. Wie zich engageert voor minder populaire evenementen maakt meer kans om te worden geselecteerd voor de topaffiches. Ook vrijwilligerswerk op eigen evenementen (zoals onze jaarlijkse quiz) wordt meegerekend in deze verdeling.
We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.