Quiz

Kom mee quizzen

Stel een ploegje samen van 6 personen en doe zelf mee op onze eerstvolgende quiz.

Zelf een quiz organiseren

De Scharrekens, zelf een quizploeg uit Kalmthout, organiseren jaarlijks een quiz waarvan ze de opbrengst aan 1 of meerdere goede doelen schenken. Afgelopen jaar kreeg Tumbador 700 euro via dit initiatief. Maar ook een eenmalige organisatie ten voordele van Tumbador maken een verschil, zoals bijvoorbeeld de quiz 'K WIS 't (in Godsheide, Hasselt georganisseerd door Dementia Praecox) en een quiz van ESKA Quizliga.

Tombola t.v.v. Tumbador

Of doe zoals de SPA. Zij schonken afgelopen editie de opbrengst van hun tombola die ze hielden op hun quiz aan Tumbador. Op die manier schonken ze 420 euro aan onze revalidatieprojecten.

Kom ons helpen

Voor, tijdens en na de quiz hebben we nood aan heel wat helpende handen.
De zaal (tafels, bar, geluidsinstallatie, eventueel podium en projectiescherm) moet worden opgesteld en nadien ook weer afgebroken.
Tijdens de quiz hebben we hulp nodig om te bar te bemannen, de bestellingen op te nemen bij de tafels en de drank rond te dragen.
We zoeken ook altijd mensen die in de jury willen zitten en mee willen verbeteren.
Kortom: er zijn echt mogelijkheden voor iedereen.

Sponsor ons

Wij zijn steeds op zoek naar sponsors voor de quiz en ook voor de prijzentafel van de tombola. Dat hoeven geen grote prijzen te zijn: hoe meer wij op de prijzentafel van de tombola hebben liggen, hoe meer deelnemers we kunnen belonen met een aandenken.
Sponsoring in de vorm van een financiële bijdrage is eveneens meer dan welkom. In ruil tonen wij het logo van jouw bedrijf (meermaals) tijdens de quizpresentatie, kan er bijvoorbeeld een banner opgehangen worden of kunnen er folders op de tafels worden voorzien.
Wie prijzen wil doneren, kan steeds contact opnemen met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.