Wil je graag aansluiten bij een werkgroep? Wat ligt jou het best?

Tumbador vzw draait volledig op onbetaalde vrijwilligers. Honderden daarvan zetten zich occasioneel in door te tappen bijvoorbeeld of op te dienen op een quiz.
Een aantal mensen zitten in één van de vele werkgroepen, die worden aangestuurd door een bestuur dat bestaat uit een 5-tal mensen.
Denk je dat je je talenten kan gebruiken in één van de werkgroepen? Wil je je enkele uurtjes per week / per maand / per jaar (schrappen wat niet past) belangeloos inzetten voor Tumbador vzw?
Dan zoeken we jou!

Hieronder vind je een bondige beschrijving van de verschillende werkgroepen. Een wat uigebreidere uitleg lees je hier. Wil je eens praten of uitproberen wat je best ligt, stuur een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.!
 
Image
projectwerkgroep Peru
In de werkgroep Peru wordt in nauw overleg met het bestuur beslist wat de prioriteiten zijn in onze projecten in Zuid-Amerika. Uiteraard wordt er regelmatig overlegd met de Belgische vrijwilliger ter plaatse en de lokale coordinator. Het is absoluut geen must maar als je wat Spaans spreekt kan je dat in deze werkgroep zeker gebruiken.
Voor meer info of om je kandidaat te stellen; 1 adres! Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Werkgroep Sportpaleis verantwoordelijken

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.