Vrijwilligerswerk in Peru of Guatemala: hoe stel ik me kandidaat?

Als vrijwilliger kinesitherapeut(e) of ergotherapeut(e) kan je gedurende één jaar werkzaam zijn in een revalidatiecentrum in Peru (Ayacucho) of in Guatemala (San Rafael Pie de la Cuesta).

Je taken zijn zeer uiteenlopend. Van het geven van kinesitherapie/ergotherapie aan kinderen over het analyseren van hun noden tot het samenwerken met lokaal paramedisch personeel en het sensibiliseren van de bevolking.

Dit alles in een mooie en culturele omgeving waar je een diepgaande kennis van het Spaans verwerft en interessante mensen ontmoet. Kortom, waar je een onvergetelijke levenservaring beleeft.

Tumbador ondersteunt je en zorgt voor gedeeltelijke terugbetaling van het vliegtuigticket, verzekering en kost en inwoon ter plaatse.

Interesse?

Stuur je C.V. en motivatiebrief naar 

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.!
 

Heb je interesse maar ook nog veel vragen? Regelmatig organiseren we ism hogescholen en universiteiten een infoavond over vrijwilligerswerk. Iedereen is daar welkom. Deze infoavonden vinden afwisselend plaats in Gent, Antwerpen en Leuven. Concrete data vind je op deze website of op onze facebookpagina.

Je mag ons natuurlijk ook gewoon een mail sturen met je vragen. We beantwoorden deze graag of brengen je in contact met een oud-vrijwilliger zodat je een beeld krijgt van wat vrijwilligerswerk inhoudt.

We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.