Wat is trooper nu eigenlijk?

Wel, met Trooper kan jij de kas van Tumbador spijzen door gewoon online te shoppen. Voor elke aankoop die je doet via een van de deelnemende pagina’s krijgt Tumbador een kleine commissie. Jijzelf betaalt niks extra. Zelfs de aankoop van een treinticket kan Tumbador geld opleveren.

Hoe werkt het?


Zoek de Trooperpagina van Tumbador, klik op de online shop van jouw keuze en shop gewoon zoals je anders doet, je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. Door via de Trooperpagina van Tumbador naar een online shop te gaan, weet de shop welke vereniging jij wilt steunen. De Troopershops geven gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan je vereniging.

Om zeker te zijn dat je nooit geld laat liggen, kan je de Trooperbot installeren. Dat is een handige plugin voor Google Chrome, Safari en Mozilla Firefox die je automatisch een signaaltje geeft als je op een van de Trooper-shops terechtkomt en klaar is kees.

Welke winkels doen zoal mee?


Op deze pagina
 vind je links naar tal van webshops zoals Bol.com, Collect & Go, Lidl, Coolblue, Ali Express of Pizza Hut… 
Reisje boeken? Denk dan aan Booking.com, Roompot, Connections, Joker, Hotelspecials, Weekendesk… 
Speelgoed voor de kindjes? Dan is er Maxi Toys, Bart Smit, Feestartikelen, Fun… 
Op zoek naar een origineel cadeau? Kijk eens bij Mamzel, Cadeaus.be, Surprisefactory, Coolgift, Srprs.me… 
Op zoek naar een nieuwe outfit? Dank dan aan JBC, Torfs, Brantano, La Redoute en waarom niet Etam Lingerie…?

De volledige lijst met Trooper-shops vind je op https://www.trooper.be/tumbador

Image
We gebruiken cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken.